Vir zdravja – domača rastlinska olja

Zdravje je nekaj, na kar je potrebno zelo paziti. Šele ko nam začne pešati, se začnemo zavedati, kaj dejansko izgubljamo. Osnovni vir zdravja, pa je vsekakor gibanje in tisto kar v telo damo – torej hrana. V zadnjem času opažamo velikanski porast v ponudbi zdrave, domače pridelane hrane. Sem vsekakor spadajo tudi ali pa predvsem domača olja 
Podjetje Onej poleg tradicionalno Prekmurskega bučnega olja ponuja tudi nekatera druga zanimiva olja, kot je v zadnjem času vse bolj popularno olje. S številnimi pozitivnimi učinki glede zniževanja holesterola in esencialnih maščobnih kislin, ima zelo pomembne učinke na vaše telo. Seveda pozitivne.
Poleg lanu, ki je tradicionalno Prekmurska rastlina, ki se je uporabljala že pred desetletji, pa podjetje »na svoj« način prideluje tudi olja iz semen rastlin, ki jih pri nas ni mogoče pridelovati. Sem vsekakor spada izjemno okusno   olje, ki ga lahko uporabljate na raznovrstne načine, kot polivko na meso ali solato, ali pa preprosto kot olje za kopanje. Prav to združenje pravljičnih semen bližnjega vzhoda, s tradicionalnim Prekmurskim oljarstvom, prinaša odličen izdelek za vse priložnosti.
Tudi ostala olja so odlična, domača in kar je najpomembneje – zdrava. Čas je, da se začnemo zavedati pomena našega zdravja in ravnati po tem principu. Naše telo nam bo hvaležno.