Toplotna Črpalka | Kako ogreti in prihraniti!

Moderen in sodoben pristop, tako pri gradnji energetsko varčnih objektov kot tudi zamenjavi obstoječih ekonomsko dragih sistemov segrevanja, je zanimanje po toplotnih črpalkah močno povečal.
Razlogi za to so poleg ekonomske narave tudi enostavnost upravljanja, vzdrževanja in nenazadnje tudi prispevek k varovanju okolja.
Pri večini novogradenj je prostora za kotlovnice vedno manj oziroma nekateri projekti niti ne razmišljajo o prostoru, ki bi bil namenjen le ogrevalnim napravam ter bojlerju za pripravo sanitarne vode. Zato, so tudi pri HITACHI-ju pripravili toplotno črpalko z integrirano kompaktno notranjo enoto, kar je idealna rešitev za novogradnje ali prenove.
Zahvaljujoč temu, da so vse hidravlične komponente potrebne za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode že integrirane v notranjo enoto je prostor, ki je potreben za namestitev notranje enote za skoraj 70% v primerjavi s klasično instalacijo in posledično temu imamo tudi nižje stroške same instalacije. Yutaki S Combi ustreza toplotnim izgubam večine hiš in stanovanj saj imamo na voljo kar 5 modelov z razponom moči od 2,2 do 17,8 Kw (min. do max. ogrevalna moč). 
toplotna crpalka hitachi
Vse enote so dobavljive tako z 200 L kot tudi 260 L rezervoarjem tople sanitarne vode, kateri ima še dodatno vgrajen 2,5 KW dodatni električni grelnik! Yutaki S combi, tako kot tudi modeli brez bojlerja, dosega maksimalno temperaturo ogrevalne vode 60°C brez dodatne pomoči električnih grelcev. Vsi modeli pa imajo že serijsko omogočeno tudi funkcijo hlajenja!
Sprostite se v toplem in brezskrbnem ogrevanju, katerega prigarajo naše toplotne črpalke. Z izjemno majhno porabo in obzirom na ekologijo, bo vaš prihranek obzirno večji. Avtomatska nastavitev omogoča zmeraj topel dom ob prihodu iz službe ali šole. Nastavite temperaturo ali čas ogrevanja. Določite temperaturo, ki vam daje občutek tropskih krajev kar pri vas doma.
Naše toplotne črpalke Hitachi so primerne za subvencioniranje, z katerim lahko privarčujete na začetni investiciji za bolj ekološki in topel dom. Upravljate lahko direktno preko daljinskega upravljalnika. Dostop do naprednih funkcij toplotne črpalke, imate kar iz naslonjala vaše sedežne garniture.