Otroška posteljica – prvo ležišče našega malčka

Ko otroka prinesemo domov iz porodnišnice, ga z veliko mere ljubezni in občudovanja položimo v posteljico, ki smo jo pripravili na otrokov prihod domov že veliko prej. Ker je spanje za malčka izrednega pomena za njegov razvoj in napredovanje, starši posteljico in ležišče skrbno izberemo. Preverimo stabilnost ogrodja in mehkobo ležišča, poskrbimo za varnost in udobje našega malčka.
Na voljo je veliko različnih modelov in barv, oblik in motivov. Lahko izbiramo med posteljicami običajne pravokotne oblike dveh velikosti ali manjšimi koški in zibkami ter obposteljnimi posteljicami. Pestro izbiro najdemo v spletni trgovini Mali vragci, kjer imajo skrbno izbrane kvalitetne posteljice in ležišča za naše malčke.
  je lahko tudi prenosna posteljica, ki jo lahko zložimo in odnesemo s seboj na potovanje ali na dopust. Tovrstne   so navadno iz sestavljivega kovinskega ogrodja in z mrežastimi stranicami, ki omogočajo prost pretok zraka. Penasto ležišče ni premehko in omogoča miren spanec za našega otroka.
Izbira prave posteljice je lahko zelo težka, saj je na trgu toliko različne ponudbe. Vendar ne bomo nič zgrešili, če bomo za nasvet povprašali strokovnjake, ki skrbijo za ponudbo v trgovini. Zaupanja vredni svetovalci nam bodo radi pomagali pri naši izbiri in zagotovili kvaliteto in udobje po privlačnih cenah.