Nov ponudnik izdelave spletnih strani!

Na trgu je od včeraj naprej nov ponudnik spletnih strani, ki na trg prinaša vsebino. 
Prednost vidimo predvsem v moderno izdelanih, prodajno naravnanih spletnih strani, ki so za nameček vsega še izredno cenovno ugodne. Spletno stran si sedaj lahko privošči vsak, predvsem tisti, katerim je bil strošek izdelave spletnih strani pred tem previsok. Zlato priložnost imajo sedaj obrtniki vseh dejavnosti, da izpostavijo svoj posel za smešno nizek denar.

 

Prav tako je razmerje med ceno in kvalitetno izredno visoko, saj za ceno   dobite spletno stran, ki se je ne bi branil tudi kateri izmed večjih igralcev na trgu. Najverjetneje se sprašujete, koliko boste morali plačati še mesečno, da vam vzdržujejo spletno stran in ostale izume, ki vam zaračunavajo ostali ponudniki.
Pri splet-na-stran.si odgovarjajo: “Ne, cena za izdelavo spletne strani je določena. Stranka plača izdelavo v višini   in to je končni znesek izdelave. Ne zaračunavamo dodatnih mesečnih stroškov. Zraven tega še stranki brezplačno pomagamo pri registraciji domene in gostovanja, saj smo opazili, da to povzroča precej preglavic nekaterim našim strankam. Po naročilu ponujamo tudi brezplačno telefonsko pomoč, v kolikor ima stranka kakšno vprašanje, ki bi ga želela preveriti pri nas.”

 

Zanimivo je tudi plačilo, ki je pri njih urejen do ponatankosti. Plačilo imajo razdeljeno v tri korake, v katerem lahko sproti spremljate izdelavo vaše nove spletne strani. V prvem koraku, ko stranka naroči izdelavo spletne strani plača znesek v višini  . V tem koraku se z izvajalcem spletnih strani (www.splet-na-stran.si) dogovori o izgledu spletne strani. V naslednjem koraku, oziroma v roku 3 dni stranki predstavijo izgled spletne strani. Stranka ima na voljo v tem koraku brezplačno zahtevati, da se spremeni kaj, kar ji ni na voljo. Po končanem tem koraku sledi plačilo v višini  . V zadnjem, tretjem koraku brezplačno uredijo gostovanje in domeno, strankih strošek je tako samo dejansko plačilo. Po tem sledi predaja spletne strani in brezplačen vpis v iskalnike Google in Najdi.si, kakor pravijo na podjetju: “Da jih lažje najdejo. Kaj je smisel spletne strani, če jih potem stranke ne najdejo? To je tako, kot če bi si natisnili vizitke in jih pustili doma v predalu. Nelogično.”