Najem jadrnice med prvomajskimi prazniki.

Slovenci se že tradiconalno odpravljamo na morje med prvomajskimi prazniki.Običajno se odločimo za najem apartmaja ali poiščemo ugodno hotelsko ponudbo.  Zakaj pa nebi enkrat za spremebo poizkusili  .  Saj nismo bogataši, boste rekli, to je le za najbogatejše. Pa ni tako… Za prvomajske praznike lahko dobite zelo dobro ceno za najem jadrnice, ker je to predsezona. Če se odpravi na jadranje več ljudi, se stroški najema porazdelijo.
Na primer, za prvomajske praznike lahko dobite 4 kabinsko jadrnco, na kateri brez težav preživi 8-10 ljudi. Cena za najem take jadrnice je cca 1.200 – 1.300€, kar znese cca 120€, kar pa je čisto sprejemljivo za običajne smrtnike. Iz lastnih izkušenj pa vam lahko povem, da ne morete primerjati preživetega dopusta na jadrnici z tistim v aparmaju ali hotelu. Občutek svobode, izbor obiskanih krajem, zalivov, otokov, naravnih znamenitosti vas bo očaral. Pristen stik z navo, neokrnjena narava, samotne plaže in zalivčki, to je nekaj kar lahko doživite samo če najamte jadrnico. Lepote morja se vam odprejo iz čisto druge perspektive.
Seveda boste rekli, kako naj najamemo jadrnico, če ne znamo upravljati jadrnice, niti nimamo potrebnih dovoljen. Ni težav, poleg jadrnice lahko najamtete tudi skiperja, ki vas bo popeljal v svet jadrnice in vam kot najboljši poznavalec varno predstavil navtiko in njene lepote.
Več informacij o najemu jadrnice lahko dobite