Odvoz starih avtomobilov!

Imate odsluženo vozilo, pa ne veste, kam bi z njim? Se bojite, da so postopki uničenja in reciklaže starega vozila za vas previsoki? Vas skrbi, kje bo vozilo končalo, če reciklaža ne bo profesionalno izvedena?
 
Mnogo ljudi se srečuje s takšnimi in podobnimi težavami, ko se na starem odsluženem avtomobilu začneta nabirati prah in rja. Vajeni smo, da so navadno takšni postopki precej dragi in zapleteni, zato se mnogi sploh ne poglobijo v možnost reciklaže, temveč avtomobil preprosto pustijo za garažo, ali pa ga celo odvržejo v naravo. Dejstvo pa je, da reciklaža ni niti približno tako zapletena in draga, kot se na prvi pogled zdi – vsaj pri nas to velja. Z odvozom in reciklažo odsluženega vozila namreč pri nas ne boste imeli nikakršnih skrbi. Za celoten postopek, od prevzema, do reciklaže, namreč poskrbimo mi.
Za odvoz vašega odsluženega vozila vam pri nas ne bo treba niti vstati iz naslanjača! Za ves postopek poskrbimo sami, vaše delo je le telefonski klic, vse ostalo pa bodo opravili naši  usposobljeni in zanesljivi uslužbenci.  Po telefonu se bomo dogovorili za podrobnosti glede prevzema vozila, naš šofer pa bo v najkrajšem možnem času ali pa ob vnaprej dogovorjenem terminu prišel po vozilo. Po prevzemu bomo vaše staro vozilo odpeljali na nadzorovano uničenje in reciklažo.
 
Takšna ponudba je vsekakor mamljiva, vseeno pa se nekateri skeptično sprašujejo, kolikšna je cena za celoten postopek. Odvoz in reciklaža avtomobila brez kakršnegakoli dela z vaše strani se pač ne sliši kot zelo poceni storitev. No, resnica je popolnoma drugačna – stroškov z odvozom in reciklažo starega vozila namreč nimate! Tako je, ves postopek je popolnoma brezplačen – še več, za ekološko gesto vas bomo celo nagradili! Ob reciklaži vašega odsluženega vozila vam bomo na vaš račun nakazali 10€, poleg tega pa bomo dodatnih 10€ namenili tudi društvu Ekologi brez meja, ki organizira čistilne akcije Očistimo Slovenijo. Tako okolju ne boste pomagali le neposredno, z reciklažo starega avtomobila, ampak tudi s prispevkom okoljevarstvenemu gibanju. Reciklaža avtomobila torej za vas ni nikakršen strošek, temveč se celo izplača!
Storitev se sliši v redu, kakšni pa so pogoji in omejitve, se boste morda vprašali. Vas skrbi, da na vaši lokaciji ne omogočamo prevzema in odvoza vozil? Vaša skrb je povsem odveč – storitev odvoza vozil namreč opravljamo po vsej Sloveniji, zato nas lahko pokličete iz kjerkoli. Vaše vozilo bomo odpeljali ne glede na vašo lokacijo. Poleg tega vam ni potrebno skrbeti niti za razne dokumente in druge pravne zadeve. Za vas bomo vse papirje uredili mi, imamo pa tudi dovoljenje ministrstva za odločanje o razgradnji avtomobilov, tako da vaše vozilo ne bo obtičalo na nekem divjem odlagališču odpadkov, ampak bo profesionalno reciklirano. Celoten postopek je za vas popolnoma brezskrben, saj za vse poskrbimo mi – od prevzema in odvoza vozila, do končne reciklaže.
Prevzem in odvoz vozila: Vaše odsluženo vozilo bo pri vas doma prevzel naš šofer, tako da sami s prevozom in premikanjem vozila nimate nikakršnega dela. Prav tako vaše vozilo prevzamemo kjerkoli, saj storitev izvajamo po vsej Sloveniji.
 
Uničenje in reciklaža: Odslužena vozila uničimo in recikliramo na učinkovit in strokoven način. Dovoljenje ministrstva za odločanje o razgradnji avtomobilov pa zagotavlja, da bo postopek potekal v skladu z uveljavljenimi dogovori in standardi.
Storitev je enostavna in hitra: Z vaše strani je potreben le telefonski klic, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Prevzem in odvoz vozila uredimo v najkrajšem možnem času oziroma ob vnaprej dogovorjenem terminu.